404 Error?

Får du en blank side, eller en 404 Error?

 

404 Error? Sker det for dig kan det ofte skyldes ændringer du har lavet for nylig. En af de små tricks som oftest virker:

Er at gå til dit kontrolpanel >> Indstillinger >> Permanente Links, eller Permalinks hvis du anvender din backend på Engelsk.

Her kan du trykke “Gem Ændringer” gå til din forside og tryk F5 for at opdatere siden i din browser og se om ikke dette løser problemet, hvilket faktisk ofte er tilfældet. Du kan også have flyttet dine sider til en ny lokation der ses det ofte at anvendelsen af at trykke gem under permalinks afhjælper dette underlige fænomen.

Det er ikke sikkert det er sådan i dit tilfælde, men muligheden foreligger derfor prøv dette lille tip af. Just in case.!

WordPress er et kraftfuldt CMS. Nogle gange kan et lille tweak gøre din hjemmeside utilgængelig. Men at finde en løsning til ethvert WordPress-problem er ekstremt let (Google is your friend, søg, søg). Jeg forsøger at dække nogle af de mest almindelige problemer, som WordPress-brugere står overfor. Ligesom f. eks den interne serverfejl eller fejl ved oprettelse af databaseforbindelse. Et andet almindeligt problem, som de fleste WordPress-brugere står over for på et tidspunkt, er WordPress-indlæg, der returnerer en 404-fejl. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du løser WordPress-indlæg, der returnerer 404-fejl.

Normalt i dette scenario kan en bruger få adgang til deres WordPress admin area, deres blogs hovedside, men når de får adgang til et enkelt indlæg, får de en 404 Ikke fundet fejl. Først og fremmest skal du ikke gå i  panik de fleste gange er det nemlig som beskrevet øverst i denne artikel. Dette sker normalt, hvis din .htaccess-fil blev slettet eller noget gik galt med omskrivningsreglerne. Hvad du skal gøre er at rette dine permalinks indstillinger. Som nævnt i den første del.Aah så den sprang du elegant henover? – Men prøv først dette og se om din side så ikke virker igen.

Dette opdaterer dine permalinks-indstillinger og flusher omskrivningsregler. I de fleste tilfælde løser denne løsning WordPress-indlæg 404-fejlen. Men hvis det ikke virker for dig, skal du sandsynligvis opdatere din .htaccess-fil manuelt.

Log ind på din server ved hjælp af FTP, og modificer .htaccess-filen, som er placeret på samme sted, hvor mapper som / wp-indhold / og / wp-indeholder / er placeret. Den nemmeste ting du kan gøre er at midlertidigt gøre filen skrivbar ved at ændre tilladelserne til 666. Gentag derefter den oprindelige løsning. Glem ikke at ændre tilladelserne tilbage til 660. Du kan også manuelt tilføje denne kode i din .htaccess-fil:

[penci_related_posts title=”Disse indlæg er måske også noget for dig” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress