Adobe InDesign Works

Adobe InDesign Works

Adobe InDesign Works

 

Jeg har valgt at tage min downloadside med i Design Works kategorien, blandt andet fordi de PDF filer der er til download for en stor dels vedkommende er baseret på Adobe InDesign software i forbindelse med at lave dokumenterne. Den er medtaget ud fra en devise om at fremvise bare nogle få af de programmer jeg har arbejdet med.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave disse dokumenter påå en anderledes måde end så mange andre vælger.. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede.

Samtidig er det jo også en måde at vise en arbejdsgiver at jeg er bekendt med mange former for software og udover dette være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, magasiner og generelt benytte de muligheder der nu er til rådighed for at fremme metoder der kan resultere i et nyt fleksjob

 

[penci_button link=”https://www.job4me.dk/download-resume-profil/” icon=”fa fa-globe” icon_position=”left” target=”_self”]Resume og CV Siden[/penci_button]

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Roboto Fonts
10%
Photoshop
15%
PDF
10%
3D FlipBook
5%
Adobe InDesign
35%

 

 

[penci_related_posts title=”Måske er disse indlæg også noget for dig” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]