Ændre Dit Password?

Sådan ændrer du dit password i Windows.

 

Tryk på Ctrl+Alt+Delete, og vælg derefter Skift adgangskode. Skriv din gamle adgangskode efterfulgt af en ny adgangskode som angivet, og skriv derefter den nye adgangskode igen for at bekræfte den.

 

 

Windows 10


Hvis du allerede kender din nuværende adgangskode, og du vil ændre den

Vælg Start  > Indstillinger > Konti > Indstillinger for logon . Vælg knappen Skift under Adgangskode, og følg vejledningen.

Nulstil adgangskoden til din lokale Windows 10-konto

Hvis du har glemt eller mistet din Windows 10-adgangskode til en lokal konto og har brug for at logge på enheden igen, kan nedenstående indstillinger måske hjælpe dig med at komme i gang. Du kan få flere oplysninger om lokale standardkonti og administratorkonti under Opret en lokal bruger- eller administratorkonto i Windows 10.

Windows 10 version 1803 og nyere

Hvis du har tilføjet sikkerhedsspørgsmål, da du konfigurerede din lokale konto til Windows 10, har du mindst version 1803, og du kan besvare sikkerhedsspørgsmål for at logge på igen.

Når du har angivet en forkert adgangskode:

  1. Vælg linket Nulstil adgangskode på logonskærmen. Hvis du bruger en pinkode i stedet for, skal du se under Problemer pinkode til logon. Hvis du bruger en arbejdsenhed, der er på et netværk, kan du muligvis ikke se en indstilling for nulstilling af din adgangskode eller pinkode. Kontakt administratoren, hvis det er tilfældet.
  2. Besvar dine sikkerhedsspørgsmål.
  3. Angiv en ny adgangskode.
  4. Log på som normalt med den nye adgangskode.