Download Resume, Profil

Download Dokumenter

Download Resume, Profil

Download mit resume, profil og andre dokumenter her på denne side. Du må meget gerne dele mit CV eller hele hjemmeside, eller blot denne side med arbejdsgivere du måske ved har et ledigt job på f. eks 15 timer. Måske er der ikke brug for en fuldtids, deltids medarbejder. Men brug for en medarbejder på 15 timer, eller mindre. Alt kunne have interesse hvis det ikke er fysisk belastende og et job hvor man skal stå eller gå alt for meget. Brug min kontakt formular for arbejdsgivere til at sende mig fleksjob henvisninger / tilbud Læs desuden meget mere om hvem jeg er via dette link Om John Grandt 

Du bør naturligvis ligeledes hvis du er arbejdsgiver tjekke min side om jobhistorik ud. Her kan du se hvad jeg generelt har lavet gennem de sidste 10-12 år. Jeg er ikke fastlåst som IT Supporter, det kan være andre jobs som kunne give både dig som arbejdsgiver og mig som fleksjobber et godt samarbejde.

CV John Grandt

Resume John Grandt

Top Photo by Cytonn Photography on Unsplash

Magazine John Grandt

Diplomer/Eksamen John Grandt

Step Up John Grandt

Kendskab til Ledigt Fleksjob?Så tøv ikke med at kontakte mig

Søger fra den 31 august 2021 Fleksjob 15 timer i ugen