One.Com Restrektive Ændringer

one-com-banned-as-hosting

One.Com Restrektive Ændringer

 

 

Endnu en gang indfører one.com invasive ændringer i deres pakker. Det betyder for www.grandts.com at der ikke længere kan opretholdes mere end 10 sub domæner (da der kun er 10 databaser på et Entusiast Webhotel), hvilket igen vil gøre at jeg ikke længere kan fremvise de mange ideer omkring WordPress design og emner jeg ønsker at tage op. Jeg opgiver simpelthen at kæmpe i mod disse invasive og ødelæggende forhold.

 

Det betyder også at jeg TOG KONSEKVENSEN og flyttede alt over på simply.com
Jeg valgte at flytte ALT til simply.com (tidligere unoeuro.com) her er der i det mindste bedre performance på selve webhotellet og en hel del flere muligheder til færre penge. De har ganske vist heller ikke ubegrænsede muligheder for databaser, de har ligeledes 10 på et Pro webhotel, men det må jeg så indrette mine designs efter. Jeg vil så i stedet forsøge mig med meget mere i HTML5 segmentet for at fremvise anderledes og æstetisk design. Det beyder at alle de domæner jeg ejer nu ligger her hos simply.com – sider som f. eks job4me.dkjob2you.dk – johngrandt.dk –  hjerneskadet.com og mange flere.

 

Indtil nu ser det ud til at jeg tog det rette valg.! – Med det rette valg kunne jeg have undgået alt det bøvl der jo også er ved at flytte domæner og sider, men når hosting udbydere pludselig tager røven på os almindelige mennesker så er nok, nok! Derfor er One.Com Banned forever… Og jeg skal nok få bredt budskabet om deres dårlige valg for kunder hos dem. Se i øvrigt deres Trustpilot anmeldelser, no wonder folk flygter. Se så samtidig simply.com anmeldelser på Trustpilot det er et noget anderledes billede!

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave denne hjemmeside. Jeg kan lide at skabe mit eget udtryk på nettet fra et kunstnerisk elements synspunkt, som jeg tror giver mening for mig selv. Udover  dette håber jeg at andre udover mig selv kan lide det, skabertrangen og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante

 

 

Domænet / siderne er også et igangværende projekt, som hele tiden skal udvikle sig. Derfor er der løbende nye / gamle portefølje elementer tilføjet jeg er meget aktiv omkring design og udtryksformer, både med WordPress, HTML5, Adobe After effects samt andre tiltag. Nyheder, er de sider, hvor der vil blive tilføjet nyt når jeg finder noget jeg gerne vil dele med mine besøgende. Eller syntes jeg er værd for andre også at dele og det vil komme op når jeg har tiden til det.