bikes.grandts.com

Denne side bikes.grandts.com er mit personlige site om motorcykel kørsel. Jeg kører på en Suzuki Bandit 650 som jeg er meget godt tilfreds med. Indtil nu har den levet fint op til de forventninger jeg har haft om en MC, dog overvejer jeg at nedgradere min MC til en med mindre vægt end de nuværende 225 kg som den vejer.

  • Bygget med Wordpress
  • Udviklet af John Grandt
  • Tjek siden
Brand & website for bikes.grandts.com

Jeg kører på en Suzuki som jeg er godt tilfreds med. Cyklen har Carstens MC leveret og jeg fik en fin service og god behandling hos Carsten og naturligvis rigtigt udmærket tilbud på min nye MC i 2014, omend selve modellen er en såkaldt 2009 Model (dog købt spritny) er cyklen en god stabil en af slagsen og indtil nu har jeg ikke haft problemer med den overhovedet og vi er allerede fremme ved 2018. Jeg kan varmt anbefale dig at handle hos Carstens MC, her får du en god behandling og gode råd om alt fra tøj og udstyr til naturligvis MC’ere.

 

Det er at lege med mediet, og ord, der er den fortsatte inspirationskilde til at lave bikes.grandts.com og nysgerrigheden er allesteds nærværende. For mig er det en proces, og det giver mening for mig som person, og dermed har jeg opnået, hvad jeg ønskede. Kan andre udlede noget andet fra det vil det kun være en god ting. Jeg kan ikke lade være med at lave design, rode med kode, finde på nye tiltag som jeg finder er sjove at eksperimentere med. Men ja jeg er bevidst om at mine referencer til design ikke kan have en interesse for alle besøgende, hvilket jo så også gør at den almindelige almenhed måske ikke finder min(e) hjemmesider så frygteligt interessante. Men alle kan vel lide MC’ere næsten uanset alder og det kan jeg naturligvis også.

Besøg Websitet