6.1 C
Esbjerg
6. maj 2021
Image default
Arbejdsgiver Artikler Job

Virksomheder med plads til fleksjobber

Print Friendly, PDF & Email

Virksomheder med plads til fleksjobber

Virksomheder kan i og med deres CSR politik gøre en forskel for fleksjobbere på arbejdsmarkedet. Jeg tror på og er selv et godt bevis på at der er muligheder for alle, trods køn, alder eller etnicitet. så, uanset hvilket handicap et menneske måtte have, er der altid en mulighed. Jeg har her listet nogle af de virksomheder der gør en stor forskel i samfundet. Bemærk, at en eller flere allerede har rekrutteringsaftaler med for eksempel kommuner. Virksomhederne er her listet i fuldstændig tilfældig rækkefølge.

IKEA

IKEA
IKEA

 

EGERBYG

 

EGERBYG
EGERBYG

HUSET VENTURE

 

HUSET VENTURE
HUSET VENTURE

WEPLY

 

WEPLY
WEPLY

 

FLEXFABKRIKKEN

 

FLEXFABRIKKEN
FLEXFABRIKKEN

 

 

 

Related posts

Job Søges her og Nu!

admin

Min Job Historie

admin

En introduktion til job4me.dk

admin

Skriv en kommentar

Ledigt Fleksjob?Så tøv ikke med at kontakte mig

Fleksjob søges 15-20 timer i ugen

Kontakt Mig
+
Ring til mig!